• escola_cartell.jpg
  • 1617_cares.jpg
  • histria_escola.png
  • Rangoli.jpg
  • Grup-SMS_Nadal-18-2.jpg

Els alumnes de la classe de 2on de primària A i els alumnes de 6è A d’educació infantil han elaborat gràcies a les alumnes practicats de la UIB i del CESAG, Marina i Malén, un projecte: l’hortet ecològic.
¿Per què un hort?
“Els horts són una eina essencial per a l'Educació Ambiental i per a la demostració dels processos ecològics, funcionant com aules o laboratoris vius on l'alumnat experimenta directament amb molts dels processos presents en la natura. Està centrat en educar des del mig, sobre el medi i per al medi”.
“L'escola és clau en la contribució a la millora de la qualitat ambiental, de promoure un canvi de perspectiva, d'hàbits i de comportaments encaminats a la recerca d'una societat més justa i solidària, preocupada per la qualitat del seu medi ambient.”
Per altre banda, duim a terme el concepte d’ aules germanes. Les aules germanes consisteixen en unir-se dues classes de diferent curs i/o etapa i treballar un tema comú. Això ens permet realitzar activitats que fomentin la cohesió, la cooperació i el coneixement mutu. Fer créixer l’hort tots junts fomentarà una aprenentatge lúdic i de relació. Els infants de 5 anys tindran i aprendran com a model als alumnes de segon de primària i els de primària ajudaran als més petits a aprendre la feina de l’hort.
Hort Escolar portada