• SMS_Logo2021-2_1.jpg
  • escola_logo2021.jpg
  • SMS_Logo2021-1_1.jpg
  • AIS_banner.jpg

logo cdm

Enllaços web

ALEXIA_2.png

AIS sticker

gestib

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

logoazul

logo tokapp school sec3b1al2048

Xarxes socials

 

 

 

 

facebook logoinstragram logoyoutube logoTwitter Logo

Ha tornat ser una jornada de graduació per a les promocions d'Infantil i Primària plena d'emocions i molts records per guardar. Ho hem pogut compartir amb les famílies i us volem deixar aquest àlbum com a testimoni. Moltes gràcies!

Graduacio EI EP 2024 portada

Aquest any hem tengut la sort de poder tornar organitzar la Cursa Solidària de Santa Magdalena Sofia. 
El passat dimarts 4 de juny varem passar un bon capvespre de curses i diversió al Parc de sa Riera, aquest any tota la recaptació serà a favor d'AMIBAR (Associació Balear d'Infants amb malalties rares) i NNST (Ningún niño sin terapia)


Hem comptat amb l'ajut i la col·laboració de les següents entitats a les quals volem agrair sincerament que s'hi hagin involucrat un any més. 
Logos curs2024

ART DANSA - ATLÉTICO BALEARES - BAR CENTRO - BAR NUEVO BAR SAN COSME CALAMAR RUBIO - ROTGER CASH & CARRY - CASTELLÁ ELÉCTRICA - M. VILA CRISTERÍA - QUELY - BUEN PASTOR PANADERÍA - FAIB - FARMACIA RIERA - FIGURES I LLETRES - FUNDACIÓ REIAL MALLORCA - FUTSAL - IME - AV. SON FERRIOL - SMON ESTETICA - SAFRÀ 21 - MAYURQA - ANICLA DISTRIBUCIONES - PALMER BÀSKET - CAN JOAN DE S'AIGO - AV. NOVA SON COTONER -  VIAJES AZULMARINO - CONTENEDORES MALLORCA - CONTRABANDO - SES GRÀFIQUES DE SALABERT - FUMIDECO - MCYADRA - SA CLAU BALEAR - LIZ GUTIÉRREZ - TOLO Y JOSE MECÁNICA - MUNVER - ORION VIAJES - PUIG - SAN BARTOLOMÉ  PANADERÍA - SCOLAREST - URBAN KEBABFeu clic en la fotografia i podreu accedir a l'àlbum complet de la diada. Fins l'any que ve! 

Cursa Solidaria 2024 99

ACCÉS AL TRÀMIT D'ADMISSIÓ D'EI, EP I ESO.

A l'hora de realitzar la sol·licitud telemàtica es poden utilitzar dos mecanismes:
A.- Usuari i contrasenya del GestIB.
B.- Cl@ve
En aquest enllaç podeu accedir a les instruccions per als dos mètodes.

Si necessitau fer cap consulta podeu venir a l'escola, demanant cita prèvia a Secretaria del nostre web www.smsofia.net

IMPORTANT !Accés al calendari de tràmits necessaris en el procés d'escolarització. 

Calendari escolartizacio 2425

Escolaritzacio 2425

Avui hem sortit per Palma per poder veure i aprendre sobre els edificis d'estil gòtic que tenim, hem vist l'eslgésia de l'Anuncació, l'església de Sant Nicolau, l'Església de Santa Eulàlia, la Seu de Mallorca, l'esglesia de Sant Joan de Malta i la Llotja de Palma. 
Ha estat una molt oportunitat per conèixer millor la ciutat i la riquesa del seu patrimoni cultural d'aquest estil que també hem estudiat en l'assignatura de socials. 

 Gotic Ciutat portada