• SMS_Logo2021-1_1.jpg
  • SMS_Logo2021-2_1.jpg
  • escola_logo2021.jpg
  • AIS_banner.jpg

logo cdm

Enllaços web

ALEXIA_2.png

AIS sticker

gestib

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

logoazul

logo tokapp school sec3b1al2048

Xarxes socials

 

 

 

 

facebook logoinstragram logoyoutube logoTwitter Logo

Avui, 8 de març, tota la comunitat educativa de Santa Magdalena Sofia ha volgut manifestar la seva solidaritat amb les reivindicacions al voltant de 8M. Com altres anys, hem alçat, un cop més, les nostres veus en defensa de totes les dones que pateixen, en record de totes les dones que han obert camí en la lluita per la igualtat i de les que hi han perdut la vida, en suport de totes les que avui treballen també per un món més just on totes poguem viure segures.
Aqueix ha estat els nostre manifest:
"Avui, 8 de març, Dia Internacional de la Dona, des del Col·legi Santa Magdalena Sofia volem reivindicar el paper fonamental que les dones han tingut i tenen en la construcció de la nostra societat. Durant anys, les dones han estat relegades a un segon pla, invisibilitzades i marginades en molts àmbits, inclosa l'educació.

Des de l’escola, ens comprometem a seguir treballant per la igualtat de gènere i a eliminar qualsevol tipus de discriminació cap a les dones. Volem fomentar una educació basada en la igualtat d'oportunitats, on cada nina i cada dona pugui desenvolupar tot el seu potencial i ser valorada pel seu talent i habilitats, no pel seu gènere.
Per celebrar aquest dia, hem preparat murals amb les nostres mans amb els noms de les dones que més estimam i admiram. Per totes vosaltres: amigues, mares, professores, artistes, seguirem lluitant per la igualtat.
És important recordar que la lluita pels drets de les dones no es limita a un sol dia a l'any, sinó que és una tasca diària que ens incumbeix a totes i tots. Només juntes, construint un món més just i equitatiu, podrem aconseguir una societat més igualitària i lliure de discriminació.
Per això, en aquest dia de la dona, des del Col·legi Santa Magdalena Sofia ens sumam a la lluita per la igualtat de gènere i volem seguir avançant cap a una societat més justa per a totes i tots."
dia dona 2023 portada